Pályázataink

"Lézerszemészeti klinika kialakítása az alsópetényi Prónay kastélyban"

ÉMOP 2.1.1/E-12-2012-0002

Vállalatunk az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Program keretében meghirdetett "Egészségügyi turizmus szolgáltatásainak fejlesztése a konvergencia régiókban" c. pályázati kiíráson 745.583.510 Ft támogatásban részesült, amelyet az Európai Unió és a Magyar Állam biztosít.

A projekt során szállásférőhely-kapacitásbővítéssel egybekötött egészségügyi turisztikai szolgáltatások fejlesztése történik. Az új szállodai szobák kialakítása mellett egy lézerszemészeti klinika felépítésére kerül sor.

http://szemklinika.pronaykastely.hu/

"P92 IT Solutions Kft. alsópetényi telephelyének fejlesztése a több lábon állás és a piaci pozíció javítása érdekében"

ÉMOP-1.1.1/F-11-2012-0001

Cégünk az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Program keretében meghirdetett "Telephelyfejlesztés" c. pályázaton 99.349.642 Ft támogatásban részesült, amelyet az Európai Unió és a Magyar Állam biztosított. A projekt során olyan üzleti környezet kialakítására kerül sor, amely elősegíti a vállalat piaci megítélésének javítását, megrendelés-állományának növelését, nagymértékben javítja a telephely kihasználtságát, továbbá kiegészítő jövedelmet termel az új tevékenységi kör erősítésével.

http://www.pronaykastely.hu/rendezvenyhelyszinek

"Új 4 napraforgós vendégház kialakítása Alsópetényben"

MVH-2103389154

A P92 IT Solutions Kft. 2009-ben vásárolta meg az alsópetényi műemléki védettség alatt álló Prónay-kastélyt. A műemléki szempontok figyelembevételével történt teljes körű felújítást követően a kulturális örökség megőrzéséért Podmaniczky-díjjal jutalmazott kastély 2012 óta a cég reprezentatív telephelyeként és rendezvényhelyszínként üzemel.

A kastély mellett a településen falusi parasztházakból, négy napraforgós falusi turizmushoz kapcsolódó vendégházak kerültek kialakításra.

2012-ig Alsópetény nem rendelkezett regisztrált vendégéjszakával viszont az általunk végzett fejlesztések eredményeként a kastélyban és falusi vendégházainkba működésünk harmadik évére közel 2000 vendégéjszakát regisztrálunk.

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH 2103389154) pályázati támogatásának segítségével lehetőségünk van egy újabb négy napraforgós vendégház kialakítására a Levendula és a Körtefa házak közelében.

http://alsopetenyszallas.hu/zsalya-vendeghaz

 

„Innovatív, eszközfüggetlen, másolásvédett, virtualizációs technológián alapuló szemantikus elektronikus piactér rendszer és terminál" címmel.

KMR-12-1-2012-0050

www.nubesfuturi.hu

 A kifejlesztésre kerülő komplex infokommunikációs rendszer (kereskedelmi tér és kapcsolódó szervizek, szolgáltatások) célja a szolgáltatások, befizetések, egyenlegfeltöltések, elektronikus tartalmak kereskedési rendszerének fejlesztése újszerű megközelítésen alapuló, multiplatformos környezetben, innovatív és egyedülálló informatikai folyamatszervezési módszertannal kidolgozott, meglévő infrastruktúrákba is integrálható megoldásokon keresztül, melyre jelenleg nincs példa a világon.

 A projekt az Új Széchenyi Terv keretében, a hazai finanszírozású Kutatási és Technológiai Innovációs Alap támogatásával valósul meg, a támogatás összege 316 567 944 forint, a teljes költségvetés meghaladja a 497 millió forintot. A projekt kezdete 2012. július 1., megvalósítása 2014. márciusában várható.

Közreműködő szervezet a MAG Zrt. (1139 Budapest, Váci út 81-83.).