Széchenyi Terv Plusz

"Ante P92 Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata"

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01947

Kedvezményezett neve: Ante P92 Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A fejlesztés tárgya, célja: Az Ante P92 Kft. technológiai fejlesztése
Elszámolható összköltség: 177 952 368 Ft
Támogatás összege: 124 566 657 Ft
Támogatás mértéke: 70,00%

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretein belül cégünk új szegedi irodájának teljes kialakítását kívánja megvalósítani. E mellett – szem előtt tartva a céges megújulás folyamatos szükségességét - a szervezetfejlesztését is célul tűztük ki, így menedzsmenti tanácsadás és képzési program is kiegészíti az irodamegvalósítási projektet.

A fentieknek megfelelően a pályázat adta lehetőségeken belül

  • eszközbeszerzéseket,
  • építési,
  • infrastrukturális beruházást,
  • megújuló energia felhasználását és
  • képzési, tanácsadási feladatokat terveztünk.

Az eszközbeszerzésünk fő elemei a fő tevékenységünket, a szoftver fejlesztést támogató számítástechnikai eszközök beszerzése, úgymint szerverek, számítógépes munkaállomások, nyomtató, mobil informatikai eszközök és ezek kiegészítői.

A megújuló energia felhasználásának projektbe emelését, az energiatakarékos, környezettudatos vállalati szemlélet indokolja és alapozza meg. Az új telephely indításával is összefüggésben a menedzsment tanácsadás, szervezeti struktúra, folyamatok optimalizálása területén kíván az Ante P92 Kft. tanácsadói szolgáltatást igénybe venni, illetve stratégiai és üzleti tervezés támogatások megvalósítását látta a cég indokoltnak, hiszen a szoftverfejlesztés dinamikusan változó világában ezen ismeretek elengedhetetlenek a cégvezetés számára. A cég folyamatosan lehetőséget biztosít munkatársai nyelvtudásának fejlesztésére, frissítésére. A létrejövő új irodaépület lehetőséget teremt cégünk regionális expanziójára, az informatikában magasan képzett, szegedi tudományegyetemről kikerülő munkavállalók megszerzésére és megtartására. A beruházás eredményeképpen külföldi partnereink jobb kiszolgálását, projektjeink bővülését és K+F projektjeink és törekvéseink fejlesztését tűztük ki célul és eredményül.

A projekt befejezési dátuma: 2023. október 31.

"P92 IT Solutions Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata"

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01963

Kedvezményezett neve: P92 IT Solutions Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A fejlesztés tárgya, célja: A P92 IT Solutions Kft. technológiai fejlesztése
Elszámolható összköltség: 221 607 785 Ft
Támogatás összege: 155 125 449 Ft
Támogatás mértéke: 70,00%

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretein belül cégünk új szegedi irodájának teljes kialakítását kívánja megvalósítani. Az irodai funkció kialakításával a jelenlegi, használatra alig alkalmas tömb ismét egy élő és a XXI. század építészeti és technikai elemeit felmutató épületegyüttessé válik. A megújuló energia felhasználásának projektbe emelését egy energiatakarékos, környezettudatos vállalati szemlélet indokolja és alapozza meg. A P92 IT Solutions Kft. szervezeti fejlődése, a minőségbiztosítás, a változások menedzselése kezelése céljából tanácsadói szolgáltatás igénybevétele történik. Munkafolyamataink menedzselése, dokumentálása, illetve a partneri kapcsolattartás jó részben idegen nyelven folyik, így cégünk mindenkor kiemelt helyen kezelte a nyelvi képzést, amit jelen projekt elemi közé is beemeltünk.

Az eszközbeszerzésünk fő elemei a fő tevékenységünket, a szoftverfejlesztést támogató számítástechnikai eszközök beszerzése, úgymint szerverek, számítógépes munkaállomások, nyomtató, fénymásoló, mobil informatikai eszközök és ezek kiegészítői. A létrejövő új irodaépület lehetőséget teremt cégünk regionális expanziójára, az informatikában magasan képzett, szegedi tudományegyetemről kikerülő munkavállalók megszerzésére és megtartására. A beruházás eredményeképpen külföldi partnereink jobb kiszolgálását, projektjeink bővülését és árbevételünk folyamatos növekedésének jövőbeni fenntartását tűztük ki célul és eredményül.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023. október 31.