Rólunk

Rólunk

Üdvözöljük a Gloster P92-nél, egy vezető webes, mobil- és felhőalapú szoftverfejlesztő cégben, amely globális jelenléttel rendelkezik Budapesten, Szegeden, Londonban, és Cebuban a Fülöp-szigeteken. Innovatív Team-as-a-Service programunk készen álló fejlesztőcsapatokat kínál az új projektek vagy kezdeményezések gyors végrehajtásához.

Mint a  sikeres tőzsdén jegyzett vállalat, a Gloster Group büszke leányvállalata, 35 éves gazdag örökséggel rendelkezünk, kiszolgálva az Egyesült Királyságban, Németországban, Észak-Amerikában és Kelet-Európában működő nagyvállalatokat. A pénzügyi technológiák, jutalomtechnológiák, fizetések, autóipar és közüzemi szektorokban működő küldetéskritikus üzleti alkalmazások specialistáiként kiválóak vagyunk a népszerű platformokon működő mobilalkalmazások fejlesztésében,  mint például a Flutter, Android és iOS.

Fejlett üzleti intelligencia képességeink felhasználásával lehetővé tesszük a vállalkozások számára, hogy az adatokat cselekvésre kész információkká alakítsák át. Szolgáltatási szállítási modellünk az ügyfél oldalán végzett munkát nearshore és offshore fejlesztéssel kombinálva biztosítja ügyfeleink számára az optimális eredmények elérését.

Több mint 140 magasan képzett fejlesztővel, architekttel és szenvedélyes szakemberrel a központunkban büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország egyik vezető munkaadója vagyunk, és a legmagasabb személyzeti megtartási arányt mutatjuk az itteni IT szektorban. A budapesti, szegedi, londoni, és cebui telephelyeinken található modern létesítményeink lehetővé teszik, hogy magas színvonalú tehetségeket vonzzunk és innováció kultúráját építsük.

A Gloster P92-nél kiemelten fontosnak tartjuk a kutatás-fejlesztést, erős kapcsolatokat alakítva ki elismert intézményekkel, mint például a Szegedi Tudományegyetem és a San Carlos Egyetem, Cebu. Ezek a közös munkák vezető megoldásokat eredményeznek olyan területeken, mint a Természetes Nyelvi Feldolgozás, a Gépi Tanulás és az Mesterséges Intelligencia.

Impozáns ügyfélkörünk között szerepelnek olyan globális óriások, mint a BMW, a Sony Music, az ír Posta, a Bertelsmann, az RTL Group, a British Telecom, a Blackhawk Network, a Vodafone, a Tesco, a Lagardére Group, a WestLB, a Magyar Nemzeti Bank és a RAI Media.

Emellett létrehoztunk egy Távoli Megosztott Szolgáltatási Központot Cebuban a Fülöp-szigeteken, a helyi szakértelem kihasználásával, hogy páratlan értéket nyújtsunk ügyfeleinknek.