Rólunk

Rólunk

Cégünk kifinomult szoftvermegoldásokat kínál reszponzív weboldalak és mobil eszközök számára

Londoni és budapesti székhelyű cégünk megközelítőleg 30 éve nyújt szolgáltatásokat  weboldal- és szoftverfejlesztés terén az Egyesült Királyság, Németország, az Egyesült Államok és Kelet-Európa főbb vállalatainak.

Fő profilunk kulcsfontosságú üzleti applikációk fejlesztése a média, a  mobiltelefonok, a telekommunikáció, a pénzügyi szolgáltatások és az autóipar számára. A legnépszerűbb platformokra (Android, iOS és Windows) fejlesztünk mobil alkalmazásokat. Az üzleti intelligencia terén szerzett szakértelmünkkel segítjük a vállalatokat, hogy információkból azonnali eredményt nyerjenek. Megfelelő arányban egyesítjük az ügyfél telephelyén való munkavégzést és a nearshore szoftverfejlesztést.

Cégünk több  mint 120 magasan képzett fejlesztőt, tervezőt és lelkes kollégát foglalkoztat, az alkalmazottak elvándorlásának aránya nálunk a legkisebb, ez is mutatja, hogy az informatikai cégek közül országos szinten is vonzó munkahelynek számítunk. Az újonnan épült budapesti irodánk, a jó munkakörülmények, valamint a nagyságrendileg 4 millió eurós éves bevétel is hozzájárul ahhoz, hogy a legjobb embereket tudjuk alkalmazni. Nagy hangsúlyt fektetünk a kutatásra és fejlesztésre, hogy ügyfeleink számára magas szintű szolgáltatásokat tudjunk nyújtani. Több mint 100 vállalatot számláló, stabil ügyfélkörünkbe olyan globális óriáscégek tartoznak, mint a Sony Music, a Bertelsmann, az RTL Group, a British Telecom, a Vodafone vagy a Tesco, de ügyfelünk a Lagardére Group, a WestLB, a Magyar Nemzeti Bank és a RAI Media is.