Honlap design

Honlap design

Honlap tervezésnél kreatív megoldásokat használunk, tükrözve ügyfél- és felhasználó tapasztalatainkat, teljesítve a nemzetközi elvárásoknak és szabványoknak megfelelő színvonalat.

Online márkafejlesztés

Kidolgozzuk azt a kreatív eljárást, amely a leginkább illeszkedik az Ön üzleti megoldásaihoz, együttműködve az Ön cégének kreatív csapatával. A használt technológiák korlátozottságával és a termékalapú üzleti megoldások megszorításaival együttvéve is olyan online vállalati arculatot dolgozunk ki, amely az Ön által kiválasztott csatornákon, e-mailen, weben, mobilon és a közösségi hálón is működik.

Felhasználói tapasztalat

Először egy „klikkelhető prototípus" (click dummy) kerül kifejlesztésre HTML vagy PHP használatával, így megfigyelhető a honlap működőképessége, illetve, hogy a felhasználók tapasztalatai megfelelőek-e. Az ilyen módon elvégzett felhasználói tesztelés és az abból adódó visszajelzés lehetőséget ad a design finomítására. A prototípus működőképes különböző platformokon és eszközökön is, így a sokféle felhasználói csoport igényei szerint tesztelhető.

Ha a kívánt szoftver több eszközre irányul, akkor a prototípusánál - az agilis működés érdekében - először mobil eszközre fejlesztünk, illetve a felhasználói tapasztalatokat is ezen vizsgáljuk, mivel általában a mobil eszközök jelentik a nagyobb kihívást. Egy későbbi szakaszban lehet áttérni a számítógépen megjelenő honlap tervezésére.

Együttműködés kreatív ügynökségekkel

Gyakran dolgozunk együtt marketing-, eseményszervező- és kreatív ügynökségekkel, ők biztosítják a projekt számára a kreatív megoldásokat. Számos tapasztalattal rendelkezünk a különböző ügynökségekkel való közös munkában, módszertanunk a többszörös csapat-együttműködésben is segítségünkre van.

Projekt menedzsment eszközök

Mivel külső partnerekkel és ügynökségekkel dolgozunk együtt, általában a projekt életciklus kezeléséhez Basecamp-et vagy más hasonló eszközt használunk, belső projektek esetében pedig az Atlassian terméksorozattal dolgozunk. A projektek, hibák és feladatok nyomon követéséhez Jira-t alkalmazunk, a csapatok együttműködését pedig wiki felületeken keresztül biztosítjuk. A P92-nél alkalmazásban áll egy a legmagasabb Atlassian akkreditációval rendelkező profi szakember is.