Mobil alkalmazás fejlesztés

Cégünk 2005 óta fejleszt weboldalakat mobil eszközre vezető világmárkák számára, 2010 óta pedig natív mobil alkalmazásokat is. Fejlesztettünk például ajándékküldő, taxirendelő, felsőoktatás területén használható mobil alkalmazásokat, melyek több mobil platformra (iOS, Android) optimalizáltak. A mobil applikációk területén olyan szilárd infrastruktúrát építettünk ki, amely a közösségi hálók integrálásával támogatja a mobil eszközöket.

Megközelítésünk

 • Applikáció vagy reszponzív weboldal

  Applikáció vagy reszponzív weboldal

  Ügyfeleink számára olyan alkalmazás design-t igyekszünk kialakítani, melyek több eszközön is működtethetőek. Egy reszponzív (rugalmas) weboldal használatával sokrétű felhasználói tapasztalat érhető el a HTML5 segítségével, míg a natív applikációk használatával eszköz-specifikus felhasználói élményt nyújthatunk.
  Bővebben  
 • Ügyfél- és felhasználói tapasztalat

  Ügyfél- és felhasználói tapasztalat

  Vezető világmárkák számára nyújtunk segítséget ahhoz, hogy kiváló felhasználói élményt nyújtsanak különböző eszközökön, továbbá az applikáción keresztül a felhasználói szokásokat is modellezni tudjuk. A felhasználói tapasztalat pontos megértése létfontosságú bármely applikáció esetében.
  Bővebben  
 • Prototípus előállítása

  Prototípus előállítása

  Gyakran alkalmazzuk a rövid idő alatt kifejlesztett prototípussal végzett felhasználói tesztelést. Ennek célja az üzleti elképzelések vizsgálata az MVP megközelítés használatával, hogy ügyfelünk számára mihamarabb a megfelelő termékmegoldást tudjuk nyújtani.
  Bővebben  
 • Agilis fejlesztés életciklusa

  Agilis fejlesztés életciklusa

  Először „wireframe" (drótváz) prototípusokat építünk, hogy igazoljuk az ügyféligényeket, majd a terméket iteratív módszerrel, modulárisan építjük fel, hogy a projekt korai szakaszában biztosíthatók legyenek a felhasználói visszajelzések.
  Bővebben