Gyors honlap fejlesztés

Gyors honlap fejlesztés

Átfogó tapasztalattal rendelkezünk számos platformon, ami segít abban, hogy az igényeknek leginkább megfelelő eszközökkel készítsük el honlapját. Sokrétű technológiával dolgozunk, mint például Java, J2EE, Oracle, Liferay és Microsoft SQL Server, valamint a PHP, mySQL, iOS, Android és számos más eszköz.

Saját eszköz és keretrendszer

Az elmúlt 20 év során számos saját terméket és keretrendszert hoztunk létre, amelyeket most ügyfeleink számára kínálunk. Ezen legkorszerűbb platformok nemcsak ugrásszerű fejlődési ciklust, hanem előnyt is biztosítanak ügyfeleinknek, az üzleti élet bármely területén helyezkedjenek is el. Ajánlatunk a hatékony kereső funkcióval ellátott, a számlázási folyamatok számára létrehozott adattárolóktól a komplex web alkalmazásokon át egészen a mobileszközökre optimalizált honlap kiépítésig terjed.

Az általunk használt technológiák

Java/J2EE-ben és  PHP-ban is dolgozunk, ezen kívül partnerünk az Oracle és a Microsoft. Igyekszünk mindig a legújabb technológiákat alkalmazni, de választásunk minden esetben arra esik, ami ügyfelünk konkrét igényeit a leghatékonyabban elégíti ki. Jelenlegi projektjeinkben az alábbi technológiákat alkalmazzuk (ezek a leggyakoribbak, a lista a teljesség igénye nélkül készült):

Termék Nyelv & Keretrendszer Adatbázisok
Liferay Java 1.7 Oracle AS
Magento JEE 7 Oracle DB
Wordpress Servlets MS SQL Server 2005
Drupal EJB 3 MySQL
Joomla JSF / ADF PostgreSQL
Moodle Spring / Hibernate / Struts  
Yii PHP  
  Perl  
  TCL