Prototípus előállítása

Prototípus előállítása

Gyakran alkalmazzuk a rövid idő alatt kifejlesztett prototípussal végzett felhasználói tesztelést. Ennek célja az üzleti elképzelések vizsgálata az MVP megközelítés használatával, hogy ügyfelünk számára mihamarabb a megfelelő termékmegoldást tudjuk nyújtani.

Korai béta verzió

A célpiactól függően javasoljuk, hogy először csak egy felületre történjen fejlesztés, amit célszerű egy béta tesztnek alávetni, mielőtt további eszközök számára megtörténne a fejlesztés. Így a megrendelő akár egyetlen eszközteszt alapján kaphat visszajelzést, ami gazdasági szempontból is előnyös.

Platform választás

iOS Általában először iOS-re fejlesztünk.
Android A felhasználói és  területi szempontok alapján lehet eldönteni, hogy esetleg Android platformra elkészüljön-e az alkalmazás.
Windows Phone Windows Phone platformra is tudunk alkalmazást fejleszteni.
Phonegap Tapasztalattal rendelkezünk a multi-platformú Phonegap fejlesztő környezetben is.

A leggyorsabban elérhető prototípus (Minimum Viable Product - MVP)

A minél előbbi tesztelés érdekében a lehető leggyorsabban dolgozzuk ki ügyfeleinkkel együtt a projekt elemeit. Velük egyetértésben állapítjuk meg azt is, hogy milyen működési elemek szükségesek a termék piacra dobásához. A korai piactesztelés olyan értékes felhasználói visszajelzéseket biztosít, amik a projekt későbbi szakaszaiba illeszthetők.