Honlap projekt definiálás

Honlap projekt definiálás

Az érintettek bevonásával határozzuk meg egy adott projekt elvárásait, így lehetőség nyílik a projekt magas szintű üzleti céljainak meghatározására, az üzleti igények felmérésére és az ügyfél számára könnyen értelmezhető projekt specifikáció megalkotására.

Tapasztalataink

Cégünk ez idáig komplex üzleti alkalmazások fejlesztésével foglalkozott, többek között a média,  kiadók,  közművek,  logisztika, kormányzati, védelmi és pénzügyi szektorok, valamint az autóipar területén. Bármely új projekt végrehajtásánál az ezeken a területeken megszerzett széleskörű tapasztalatainkra támaszkodunk.

Platformválasztás

Ügyfeleink igényeinek figyelembevételével döntünk arról, hogy az alapoktól építünk-e ki számukra egy új platformot, vagy a vállalati portfóliónkban már létező felület kerül megújításra, melynek átalakításával elvégezhető a kívánt feladat.

Termékfejlesztés

Magas szintű szakértelemmel tervezzük meg, fejlesztjük ki, és tartjuk fenn a termékplatformot ügyfeleink számára, ami minden részletre kiterjedő tervezést és nagyfokú odafigyelést igényel a termék várható életciklusa és megjelenési stratégiái szempontjából.