Web alkalmazások

Cégünk komplex üzleti alkalmazásokat fejleszt kulcsfontosságú ipari ágazatok számára, mint például a pénzügyi-, mobil-, média-szektor vagy az autóipar. Gazdag eszköztárral és kiváló projekt módszertannal állunk ügyfeleink rendelkezésére.
SCRUM agilis szoftverfejlesztési módszertannal dolgozunk, melynek segítségével csökkenthetők a költségek, minimálisak a kockázatok és könnyedén alkalmazkodunk a gyorsan változó projekt követelményekhez.

Megközelítésünk

 • Honlap projekt definiálás

  Honlap projekt definiálás

  Az érintettek bevonásával határozzuk meg egy adott projekt elvárásait, így lehetőség nyílik a projekt magas szintű üzleti céljainak meghatározására, az üzleti igények felmérésére és az ügyfél számára könnyen értelmezhető projekt specifikáció megalkotására.
  Bővebben  
 • Honlap design

  Honlap design

  Honlap tervezésnél kreatív megoldásokat használunk, tükrözve ügyfél- és felhasználó tapasztalatainkat, teljesítve a nemzetközi elvárásoknak és szabványoknak megfelelő színvonalat.
  Bővebben  
 • Agilis honlap fejlesztés

  Agilis honlap fejlesztés

  Manapság az üzleti élet gyors, alacsony kockázatú és magas ár-érték arányú projekt-lefutást követel meg. Az agilis projekt menedzsment módszerek kulcsfontosságúak ezen követelmények teljesítéséhez. 2012 óta használjuk a SCRUM módszertant, illetve annak projektjeink számára megfelelően kialakított verzióját, továbbá jártasak vagyunk a ‘Lean start-up' módszer és az MVP (Minimum Viable Product), azaz a „leggyorsabban elkészíthető prototípus" létrehozásában is.
  Bővebben  
 • Gyors honlap fejlesztés

  Gyors honlap fejlesztés

  Átfogó tapasztalattal rendelkezünk számos platformon, ami segít abban, hogy az igényeknek leginkább megfelelő eszközökkel készítsük el honlapját. Sokrétű technológiával dolgozunk, mint például Java, J2EE, Oracle, Sun, Vignette, Liferay és Microsoft SQL Server, valamint a PHP, mySQL, iOS, Android és számos más eszköz.
  Bővebben