Applikáció vagy reszponzív weboldal

Applikáció vagy reszponzív weboldal

Ügyfeleink számára olyan alkalmazás design-t igyekszünk kialakítani, melyek több eszközön is működtethetőek. Egy reszponzív (rugalmas) weboldal használatával sokrétű felhasználói tapasztalat érhető el a HTML5 segítségével, míg a natív applikációk használatával eszköz-specifikus felhasználói élményt nyújthatunk.

Az igények felhasználó központú felmérése

Első lépésként, a folyamat korai szakaszában, összegyűjtjük a működési igényeket. Mobil eszközre egy klikkelhető prototípus kiépítésekor az Axure-t használjuk a működéshez szükséges beállításokhoz és a használat során felmerülő eseti igények rögzítéséhez. Az így létrejött prototípus letölthető és több eszközön is kipróbálható.

Reszponzív honlap

Az applikáció célközönségétől függően egy reszponzív (rugalmas) web design hatékonyabb lehet a piacra dobás ideje, a széleskörű eszköz-támogatás és a kiépítés és fenntartás költségeinek minimalizálását illetően. Általában egy üzleti analízist készítünk az ügyféllel közösen a követelmény elemzés szakaszában, ami segít eldönteni, hogy a rugalmas web design vagy a natív mobil alkalmazás célszerűbb-e az alkalmazás elkészítésére.

Natív mobilalkalmazások iOS-re és Androidra

Jelentős tapasztalattal rendelkezünk az iOS és Androidos készülékekre való natív alkalmazások fejlesztése terén. Natív applikációkat használunk, ha magasfokú intuitív felhasználói tapasztalatra van szükség. Fejlesztettünk már több-platformot támogató Phonegap fejlesztői környezetben is.

Közösségi integráció

Sok tapasztalattal rendelkezünk a közösségi integráció és az ahhoz szükséges eszközök használatának terén, melyek közül néhány az alábbi táblázatban található:

HasOffers Hirdetéskövető szoftver
Parse iOS alapadatok feldolgozása és Facebook integráció
Facebook SDK iOS, Android és Phonegap számára is alkalmazható
Urban Airship értesítések kezeléséhez