Mivel foglalkozunk

Cégünk egy budapesti, szegedi, londoni és cebui alapú webes, mobil- és felhőinfrastruktúra- és szoftverfejlesztő cég vagyunk. A Team-as-Services programunk készen álló fejlesztőcsapatokat biztosít a gyors fejlesztéshez új projektek vagy programok esetén. Onshore erőforrásokat biztosítunk az Egyesült Királyságban, Írországban, Németországban és az Egyesült Államokban. Ötvözzük az on-client-site munkát és az onshore/nearshore/offshore fejlesztés előnyeit, hogy vállalati működéshez szükséges web- és mobilapplikációkat fejlesszünk partnereinknek. Technikai és marketing ügynökségekkel együttműködve, illetve cégeknek közvetlenül több területet átfogva, úgymint hűségprogramok, távközlés-, média-, pénzügy- illetve a gépjárműszektor.


 • Saját tréning és konferencia központ

  Saját tréning és konferencia központ

  Annak érdekében, hogy naprakészen tartsuk munkatársainkat a legmodernebb technológiai és iparági trendekben, saját oktatási és konferenciaközpontot üzemeltetünk, amely Budapesttől ötven percre fekszik. Ez a helyszín többek között ügyféltalálkozókra, céges továbbképzésekre, valamint csapatépítésre is szolgál.

  Tovább...
 • A Vállalat budapesti szoftverfejlesztő központja

  A Vállalat budapesti szoftverfejlesztő központja

  Saját szoftverfejlesztő központunk van, egy erre a célra megépített épületben, Budapest virágzó külvárosában. Az épület közel van az M0-ás autópályához, és a szentednrei HÉV Csillaghegy megállója mellett helyezkedik el. Budapest számos jelentős műszaki és tudomány egyetemmel rendelkezik, munkatársaink közül sokan M.A. diplomával, vagy annál magasabb képesítéssel rendelkeznek. A P92 által nyújtott színvonalas munkakörnyezet, valamint az azzal járó életszínvonal vonzó az informatikai iparban elhelyezkedni kívánók számára, így vállalatunknál nagyon alacsony a fluktuáció.

  Tovább...
 • Hűség, jutalom, elismerés és ösztönző rendszerek

  Hűség, jutalom, elismerés és ösztönző rendszerek

  Az elmúlt 10 évben tapasztalatot szereztünk olyan platformok fejlesztésében, amelyek szolgáltatásokat kínálnak a fogyasztói hűség, a jutalom, az alkalmazottak elismerése és ösztönzése terén. Az általunk fejlesztett platformok integrálhatják a motivációs megoldások számos elemét és kombinálhatják az ösztönző és jutalmazó platformokat. A világ vezető Performance Improvement cégeivel dolgozunk, ahol mi biztosítjuk a technológiát, partnerünk biztosítja a jövőképet, az elkötelezettségi stratégiát, a résztvevőkkel való kommunikációt és a jutalmazási portfóliót.

  Tovább...
 • Innovatív gépjármű rendszerek

  Innovatív gépjármű rendszerek

  Több, mint 17 éves gépjármű rendszerekben szerzett tapasztalatainkat egy Egyesült Királyságbeli globális luxusautó márka csoporttal együttműködve szereztük. Kezdetben egy jármű értékesítéssel és lízing megoldásokat kínáló honlappal foglalkoztunk, majd áttértünk a felhasználói weblapokra. Tapasztalataink magukban foglalják a Business Intelligence Campaign Management eszközök tervezését és fejlesztését olyan márkakereskedők számára, akik a piacra már bevezetett, illetve új járművek értékesítésével foglalkoznak. Partnereinken keresztül használt autó honlapot nyújtunk prémium autó márkákhoz és ikonikus, fiatalos brandekhez. Viszonteladói marketing felületet is szolgáltatunk kereskedők számára, olyan eszközöket biztosítva ezáltal, amelyekkel saját on-brand termékkommunikációjukat tudják továbbítani a célközönségük felé.

  Tovább...
 • Customer Lifecycle Digital Marketing

  Customer Lifecycle Digital Marketing

  Az elmúlt tizenöt évben piacvezető márkákkal közreműködve digitális marketing munkát folytattunk fogyasztói kutatások keretében, amely rendkívül élvezetes volt a számunkra. Kereskedői és viszonteladói marketing platformokat is szolgáltatunk kereskedők számára, olyan eszközöket biztosítva ezáltal, amelyekkel saját on-brand termékkommunikációkat tudnak továbbítani a célközönségnek. Számos terméktulajdonosi programot is működtetünk. Ügyfél életciklus menedzsment (Customer Lifecycle Management) megoldásokat alkalmazunk, különösen a pénzügyi szolgáltatások és fizetési közösségek számára.

  Tovább...
 • Mobilalkalmazások - közösségi ajándékozás, jutalom és kifizetés

  Mobilalkalmazások - közösségi ajándékozás, jutalom és kifizetés

  Mi tényleg értünk a jutalom és a közösségi ajándékozás alkalmazások világához. Dolgoztunk iOS és Android rendszereken, Apache Cordova mobil fejlesztő keretrendszerrel, hogy egy olyan alkalmazással tudjunk előállni, amely több platformon tud működni. Jutalmazáshoz és ajándékozáshoz egy könnyen áttekinthető, ugyanakkor felhasználóbarát vásárlási élmény szükséges. Kidolgoztunk egy olyan felületet, amely megfelelő felhasználói élményt (User Experience) nyújt a vásárlóknak. Egy jó platformnak magában kell foglalnia a vásárlási folyamat lehetőleg kevés és könnyed lépését, valamint az árunak a bevásárlókocsiba történő ki- és bepakolási lehetőségét, akár egy későbbi időpontban is. A fejlesztési folyamat során, wireframe és click dummy prototípusokat használtunk, a működéshez szükséges beállításokhoz és a használat során felmerülő eseti igények rögzítéséhez.

  Tovább...
 • Java, Ruby, PHP, és .Net Technológiák

  Java, Ruby, PHP, és .Net Technológiák

  A rendkívül rugalmas és felettébb biztonságos, az üzletmenet szempontjából kritikus alkalmazásokat általában Java-ban fejlesztik ki. Több mint 17 éves kompetenciánk van a kritikus fontosságú Java alkalmazások fejlesztésében. Bonyolult Java rendszerek fejlesztésével, fenntartásával, valamint támogatásával is foglalkozunk. Emellett járatosak vagyunk a Liferay Portal Management System és a Hippo Content Management System technológiákban is.

  Tovább...
 • Offshore kiszervezés Magyarországról Észak-Amerikába

  Offshore kiszervezés Magyarországról Észak-Amerikába

  Cégünk jelenleg is offshore támogatást nyújt az Egyesült Államokban és Kanadában működő vállalatoknak. Habár földrajzilag távol állunk ezektől a területektől, az időzónabeli eltérés mégsem jelent akadályt. Egy projektet személyesen kezdünk el az ügyféllel együtt, majd a közösségi média segítségével szoros kapcsolatba tudunk vele maradni a projekt során.

  Tovább...
 • Kereskedői és viszonteladói marketing szoftver

  Kereskedői és viszonteladói marketing szoftver

  A gyártók üzleti tevékenységüket általában a márkakereskedői és viszonteladói hálózatokon keresztül valósítják meg. A kereskedői és viszonteladói marketing szoftver (Dealer & Reseller Marketing Software) kulcsfontosságú eleme lehet ennek.

  Tovább...
 • Nearshore szoftverfejlesztés Magyarországon

  Nearshore szoftverfejlesztés Magyarországon

  A nearshore szoftverfejlesztés megfizethető megoldást kínál az informatikai fejlesztési munkák kiszervezésére. A „near” kifejezés ebben az esetben azt jelenti, hogy az ön projektjén dolgozó erőforrások mind fizikai, mind kultúrális értelemben közel vannak. Cégünk a legtöbb európai nagyvárosban akár már egy reggel kilenc órás találkozón részt tud venni. A nearshore fejlesztés olyan kiszervezési lehetőséget kínál, ami által a kliens a projekt igényeinek megfelelően rugalmasan tudja a munkáját szervezni.

  Tovább...