Java, Ruby, PHP, és .Net Technológiák

Java, Ruby, PHP, és .Net Technológiák

A rendkívül rugalmas és felettébb biztonságos, az üzletmenet szempontjából kritikus alkalmazásokat általában Java-ban fejlesztik ki. Több mint 17 éves kompetenciánk van a kritikus fontosságú Java alkalmazások fejlesztésében. Bonyolult Java rendszerek fejlesztésével, fenntartásával, valamint támogatásával is foglalkozunk. Emellett járatosak vagyunk a Liferay Portal Management System és a Hippo Content Management System technológiákban is.

Több mint 5 éve dolgozunk a Ruby On Rails webalkalmazás-keretrendszeren, és komplex megoldásokat fejlesztettünk ki a motivációs rendszerek világában. A Ruby fejlesztőinknek egészen új megközelítésük van, és gyorsan dolgoznak új megoldásokon a rugalmas Rails keretrendszeren belül.

Több mint 15 éve dolgozunk a PHP szkriptnyelvvel, testre szabott megoldásokat és platformokat fejlesztünk Wordpress alapokon, Magentot használva online áruházakra és Mauticot digitális marketing programokra. Használjuk a Laravel, Zend, a Symfony és a Yii 2 keretrendszereket is.

A .Net megoldások kulcsfontosságú részei a technológiai megoldásainknak. Támogatjuk a VBA, az Outlook és a korai ASP alapú örökölt megoldásokat, és idővel átalakítjuk azokat a teljes ASP.Net MVC megoldásokká. Fejlesztünk ugyanakkor Windows alkalmazásokat is. Megoldásaink kiterjednek olyan alkalmazási területekre, mint a nagykereskedelem, a forgalmazás, a kiskereskedelem és a közvetítés.