Folyószámla és pénz visszafizetési platform

Folyószámla és pénz visszafizetési platform

A P92 a dublini Allegiant vállalattal együtt egy új webes banki programot fejlesztett ki, személyes folyószámláról történő vásárlások kapcsán történő pénz visszafizetésre.

A fogyasztók aszerint jutnak előnyökhöz ha kiskereskedőknél vásárlásra használják Mastercard Debit kártyájukat.

Az ügyfél banki szervezete egy kiskereskedelmi hálózaton keresztül működik Írország-szerte és ezzel az új folyószámla termékkel újra bekerült a pénzügyi szolgáltatási piacra. Ez a platform a következő folyamatot valósítja meg: Az ügyfél fizetéseket feldolgozó projekt menedzsere napi és havi tranzakciót hajt végre a platformon. A fájl információt tartalmaz a kártyás vásárlásokról beleértve a kártyatulajdonos azonosítót és a kereskedő azonosítóját. A rendszerünk átvizsgálja a résztvevő kereskedők adatfájljait és kikalkulál egy százalékos visszatérítési értéket a tranzakció kifizetése ellenében, amit aztán feloszt a kártyatulajdonos, a vállalkozó és az ügyfél között.

A kártyabirtokosra osztott értékek összevonódnak minden egyes kereskedőre vonatkozóan és rögzítésre kerülnek. A visszatérítés az ügyfél utasításai szerint a megfelelő időben kerül vissza a vásárló számlájára. A rendszer számlát állít ki az Allegiant minden kiskereskedője számára az összes kiszámított árengedmény összértékére vonatkozóan.

Tények

  • A platform 2017 decembere óta él
  • A platform Java alapú és a Liferay 7-es verzióját használja mint portal management rendszer, Spring és Hybernate keretrendszerben
  • A HADOOP Big data eszközkészletet alkalmaztuk az adatkezelés és számítás végrehajtására
  • A platformot a P92 hosztolja Írországban Amazon AWS-sel