Viszonteladói marketing felület

Viszonteladói marketing felület

A Grass Roots cégcsoporttal együttműködve, az egyik prémium autógyártó számára olyan marketing platformot építettünk ki, ami segítséget nyújt a márkakereskedőknek saját email kampányaik kialakításában.

A viszonteladóknak hatékony kommunikációs eszközre volt szükségük az ügyfelek tájékoztatására és távlati elképzeléseik realizálásához, az autógyártónak pedig biztosítania kellett, hogy a hálózat 150 tagjának marketing tevékenysége ugyanazt a márkát és ugyanazt az üzenetet közvetítse.

Segítségünkkel a Grass Roots egy olyan integrált email portált hozott létre, ami a marketing menedzserek számára lehetővé teszi a márka irányelveit követő, megnyerő email kampányok létrehozását. A portál a márkakereskedő saját rendszeradataival dolgozik, így az üzenetek könnyedén szegmentálhatók, testre szabhatók. A rendszer alapján viszonteladói és országos szinten is teljes körű kimutatások készíthetők.

A menedzserek egy sor email sablon közül választhatnak, amely egy szerkesztő varázsló segítségével személyre szabhatók. A sablonok rendszeresen korszerűsítésre kerülnek, hogy az autógyártó országos tevékenységével összhangban legyenek. A viszonteladók elektronikus hírlevelek útján a saját ügyfeleiket is tájékoztatni tudják.

Tények

  • A márkakereskedők saját email kampányaikat tudják létrehozni
  • Több mint 2 millió kiküldött email az elmúlt évben
  • A viszonteladók 76%-a használja a rendszert
  • A leiratkozók aránya elenyésző