FMGC kiskereskedelmi partnerprogram

FMGC kiskereskedelmi partnerprogram

Egy, az Egyesült Királyságban teljesítmény fejlesztéssel foglalkozó céggel karöltve fejlesztettünk ki egy partner program platformot. A megrendelő egy nemzetközi FMGC csoport volt, mely számos vezető márkával rendelkezik. 

A platform lehetővé teszi a kiskereskedők számára, hogy pontokat gyűjtsenek bizonyos célok elérésekor, mely pontok személyes vagy üzleti jutalmakra válthatók. Ennek célja a kiskereskedő üzleti tevékenységének előremozdítása, lehetővé téve számukra az ügyfelek szerzését és megtartását. Az oldalon történő regisztrálással a kereskedők azonnali hozzáférést kapnak számos kedvezményhez és előnyhöz.

A webhely felhasználói nyomon követhetik áruházuk előrehaladását, pontosan megtekinthetik, hogyan és hány pontot szereztek. Minél több pontot keresnek, annál gyorsabban lépnek szinteket, és több előnyhöz jutnak hozzá. A weboldal tartalomkezelési funkciókat is kínál és az adminisztrátorok szerkeszthetik a honlap tartalmát, publikálhatnak cikkeket és új ajánlatokat. Az adminisztrátorok kezelhetik a felhasználói fiókokat, beszámolókat írhatnak a felhasználókról, az üzletükről és a célkitűzésekről, valamint a pontgyűjtés és beváltás folyamatának különböző szempontjairól.